divendres, 29 de novembre del 2013

RECEPTES CUINA 2013-2014

Hem començat a preparar les noves receptes del curs. En aquesta ocasió; Luna, Nuria i Ximo ens van portar les següents:

PASTÍS DE GALETES
INGREDIENTS:
Galetes quadrades, café, dos ous, 250 g de mantega, coco ratllat i sucre.
ELABORACIÓ:
Barrejar la mantega, el sucre, els ous i el coco. A continuació banyar les galetes amb el café i anar ficant capes de galetes i de la mescla anterior. Finalment s'adorna amb xocolate i coco ratllat i es fica en la nevera fins l'hora de consumir.

PASTÍS DE CARLOTA
INGREDIENTS:
4 carlotes ratllades, 1 got d'oli de gira-sol, 1 got de farina, 1 got de sucre, mig got de llet, 1 sobret de llevat en pols, 1 cullerada de mantega i 4 ous.
ELABORACIÓ:
Barrejar-ho tot ben barrejat i fornejar. Per acabar desfer xocolate amb mantega i aigua; cobrir el pastís i ficar-lo a la nevera.

COCA DE LLIMA
INGREDIENTS:
4 ous, 1 sobre de llevat en pols, 1 iogurt (no tireu l'envàs serveix per a mesurar), 2 mesures de sucre, 3 mesures de farina, 1 mesursa d'oli i ratlladura de llima.
ELABORACIÓ:
S'alcen les clares a punt de neu. S'afegeixen els rovells i la resta d'ingredients tot barrejat i es clava al forn durant 30 minuts a 200º. Finalment es decora la coca amb sucre en pols o glass.

MOLTES GRÀCIES PER LES VOSTRES RECEPTES
ESTAVEN DELICIOSES!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada